Agenda

 Zondag 25 maart 2018, “Live muziek in de Bieb”  in de bibliotheek Mariënburg, Mariënburg 29, Nijmegen. De toegang is gratis. Aanvang concert: 14.00 uur.

B4 speelt bij concerten al een tijdje enkele composities van de wereldberoemde marimbaspeelster Evelyn Glennie, te weten Light in Darkness en Little Prayer (delen van Three Chorales). B4 maakte van de percussieve composities een versie die meer aan een strijkkwartet doet denken.

Tijdens het concert op 25 maart in Bibliotheek Mariënburg Nijmegen is Stan Fecken van de partij om de twee genoemde composities samen met B4 uit te voeren. Het derde deel van de Three Chorales, Giles, voert hij solo uit. Stan Fecken is een jonge, talentvolle marimbaspeler, die o.a. deel uitmaakte van de fameuze slagwerkgroep Doornenburg.

foto van B4.

Zondag 10 december 2017, 14.30 uur, Dienstencentrum OBG Nijmegen. Na een set met ons gebruikelijke repertoire spelen we instrumentale kerstmuziek uit diverse Europese landen.

Zaterdag 25 november 2017, 14.00 uur, Zuiderkapel Stevenskerk Nijmegen. Gecomponeerde en gearrangeerde kamermuziek uit vijf eeuwen, gespeeld op drie draailieren en een Franse doedelzak (of viool). Kijk op de site van de kunstraffinaderij voor meer informatie.

Wil je meer weten over optredens of boekingen van B4 muziek, neem dan contact op via info@b4muziek.nl.

b4-allen